Mondhygiënist Groningen

Bereikbaarheid van Mondhygiënepraktijk Oosterhaar

Met de bus, de auto, de fiets of te voet

Mondhygiënepraktijk Oosterhaar is sinds 1 augustus 1998 gevestigd aan de Walstroweg 21 te Haren, nabij de stad Groningen.

Het openbaar vervoer brengt u tot vlakbij de praktijk. U stapt in bus 254 en rijdt mee tot aan de halte Spoorwegovergang. Lopend vanaf het station doet u er 10 minuten over. Ook met de auto zijn wij makkelijk te bereiken. Op het nabijgelegen parkeerterrein vindt u altijd wel een gratis parkeerplaats.

Vind ons op de kaart

Mondhygiëne Haren
Mondhygiëne Haren, schone mond, ouderen mondgezondheid, tandenpoetsen, kinderen, peuters

Nieuw maar toch vertrouwd

Mondhygiënepraktijk Oosterhaar is sinds jaren een zelfstandig gevestigde praktijk.  Sinds 2016 verwelkomen u Sandra Bergervoet (links) en Inge Hulshoff (rechts) u als mondhygiënistes in de praktijk aan de Walstroweg.  Net als al die jaren daarvoor kunt u in de mondhygiëneprakijk Oosterhaar u laten adviseren en behandelen over al uw tandvleesproblemen. Naast uw bezoek aan uw tandarts kunt u hier specifiek voor tandvleesproblemen terecht en uitgebreid advies krijgen voor de gebitsreiniging.  Ook uw kinderen zijn welkom!  Zij krijgen poetsinstructies en u kunt advies krijgen met betrekking tot tandvriendelijke voeding. Bent u net vader of moeder geworden? In dat geval kunt u ook met uw baby of peuter bij ons terecht. Wij leggen uit hoe u de kleintjes kunt laten wennen aan het tandenpoetsen en voorbereiden op een stressvrije tandartsbezoek. 

 

 

 

Mondhygiëne Haren, poetsinstructie, kinderen , mondgeur, tandvleesproblemen,